2017-09-29T03:34:03+03:00

Bezos Întâi

Поделиться:
AmazonAmazon
Изменить размер текста:

CEO-ul Amazonului Bezos, a condus compania pentru creșterea generală de consum (și chiar, credibil sau nu, către profit). Astăzi, totuși, odată cu creșterea implicării sale în mass-media și în asocierile spațiale, Bezos devine o putere dincolo de Amazon. Acesta l-a forțat să devină un lider chiar mai bun.

Când corespondentul Washington Post Jason Rezaian a fost eliberat dintr-o închisoare iraniană, în ianuarie, după ce a fost ținut prizonier timp de 18 luni, pentru acuzații vagi de spionaj, el a călătorit cu un avion militar elvețian la o bază a SUA din Germania.

La scurt timp mai târziu proprietarul Postului, Jeff Bezos (Nr.1 între cei mai mari lideri din lume), a apărut pentru a-l aduce pe Rezaian acasă. "Este o parte inevitabilă a misiunii publicației noastre de a trimite niște oameni în medii ostile," reflectă Bezos către Rezaian, care a fost reținut în timp ce raporta din Iran. "Și ce s-a întâmplat cu Jason și soția lui, Yegi, este complet nedrept, injust-revoltător. Am considerat că este un privilegiu de a putea să-l conduc.

MIVOCLOUD

VPS Hosting în România de la 3,5 Euro/lună. SSD RAID Storage. Virtualizare KVM.

Am luat cina cu ei la baza armată în noaptea în care am ajuns acolo, iar apoi a fost eliberat după ce a fost chestionat a doua zi, și l-am întrebat: "Unde vrei să mergi? O să te duc oriunde vrei. " Iar el a spus: "Ce zici de Key West? ' A fost ca și cum aș fi spus, "Bine!" Și asta am și făcut. L-am lăsat în Key West. El și Yegi fuseseră căsătoriți doar puțin peste un an, înainte ca el să fie închis. Era aproape ca o a doua lună de miere ".

MIVOCLOUD

Server pentru 1C în Romania. 1C Hosting. Backup zilnic. Server Dedicat.

O fotografie jubilantă a reporterului și a proprietarului în interiorul jetului celui de-al doilea a apărut rapid. Întrebat dacă a vrut să facă o declarație prin recuperarea personală a angajatului său, Bezos răspunde: "Am făcut-o doar pentru Jason. Motivația mea este foarte simplă. Dar aș fi încântat dacă oamenii ar înțelege ideea că noi nu vom abandona pe nimeni niciodată. "

Află mai departe

Это полезно знать

Подпишитесь на новости:
 
Читайте также