2019-10-29T18:54:35+03:00

Cresterea sigura a cotei de piata IMM la Victoriabank

Cota de piata pe segmentul IMM-urilor, la Victoriabank, a inregistrat o crestere de 2,01 puncte procentuale, comparativ cu luna ianuarie, a.c.
Поделиться:
Cresterea sigura a cotei de piata IMM la VictoriabankCresterea sigura a cotei de piata IMM la Victoriabank
Изменить размер текста:

Cota de piata pe segmentul IMM-urilor, la Victoriabank, a inregistrat o crestere de 2,01 puncte procentuale, comparativ cu luna ianuarie, a.c.

Aceasta este cea mai mare crestere inregistrata pe piata din Republica Moldova, Victoriabank reusind in 7 luni sa urce de la o cota de 4,88% la una de 6,89%.

Rezultatul se datoreaza concentrarii bancii pe IMM-uri si replicarii modelului de business al Bancii Transilvania, care in 2018 a devenit actionar majoritar la Victoriabank.

Finantarea IMM-urilor inseamna cresterea economica a tarii, ceea ce reprezinta unul din principalele obiective ale bancii, care continua sa sustina activ antreprenorii locali prin diverse produse si facilitati:

(CPAG) Contul Primul An Gratuit – diverse gratuitati bancare, in primul an de existen a al companiei;

Pachetul Nelimitat – un cont curent cu operatiuni nelimitate in reteaua Victoriabank la pret fix, produs lansat in premiera in Republica Moldova;

Credit investitional cu grant – accesul IMM-urilor la finantare din linia de credit EU4Business oferit de BERD si instruire pentru formarea competentelor antreprenoriale;

PSGB – plafon pentru scrisori de garantie bancara, dedicat clientilor care participa la licitatii;

ROFG – credit rapid ordinar fara garan ii;

Victoriabank Club – ini iativa a Bancii Transilvania si Victoriabank prin care se ofera comunitatii de antreprenori din Republica Moldova, accesul la un cadru de informare si educatie antreprenoriala gratuita, urmarind organizarea constanta de traininguri, workshopuri, webinarii, seminarii si conferinte business.

In Republica Moldova peste 97 % dintre toate intreprinderile sunt IMM-uri. Acestea genereaza 30% din venitul tarii i asigura peste 50 % din totalul locurilor de munca.

IMM-urile reprezinta pilonul economiei europene. In UE, 99 din 100 de intreprinderi sunt IMM, iar 9 din 10 angajati, lucreaza pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Victoriabank este orientata pe sprijinul tuturor antreprenorilor din Republica Moldova in necesitatile si provocarile pe care acestia le întampina. Banca doreste sa fie alegerea numarul unu a oamenilor de afaceri care au nevoie de solutii de finantare pentru cresterea business-ului.

Подпишитесь на новости:
 
Читайте также