2020-02-14T15:21:39+03:00

Castiga o cina sau pleaca in croaziera cu STAR Card de la Victoriabank

In luna indragostitilor, dam start unei super promotii la Victoriabank
Поделиться:
Выигрыш рядом.Выигрыш рядом.
Изменить размер текста:

In luna indragostitilor, dam start unei super promotii la Victoriabank!

Intre 14 februarie - 8 martie, daca deschizi cate un STAR Card ampreuna cu persoana draga, participati automat la tombola care va poate aduce una din cele 5 cine la restaurantul Pegas sau premiul mare, o croaziera pentru 2 in 4 cele mai frumoase orase din Europa, oferita de partenerul proiectului STAR Card, Go Travel.

Participarea in Campanie este valabila pentru orice pereche care se va prezenta la orice unitate Victoriabank si va completa cuponul de participare pentru doua persoane. Se accepta si perechi, in care unul din doua persoane deja detine STAR Card. Fiecare pereche, care intruneste toate criteriile devine in mod automat participant al tombolei, care va avea loc în data de 16 martie 2020.

Fondul de premii presupune:

• 5 cine de 1500 de lei fiecare la restaurantul Pegas

• 1 croaziera in 4 orase din Europa: Genova, Barcelona, Palma de Mallorca si Marseille.

STAR Card este produsul ce incorporeaz trei carduri: cardul de credit, un card care iti permita achitarea unor produse in rate fara dobanda si un card de acumulare a punctelor de loialitate – puncte STAR, pe care le poti folosi pentru achizitionarea altor produse din reteaua noastra de parteneri, care este in permanenta extindere.

Grabeste-te si profita de cea mai tare oferta de la Victoriabank!

Регламент.

Регламент.

Регламент.

Регламент.

Регламент.

Регламент.

это полезно знать

Подпишитесь на новости:
 
Читайте также