2020-03-13T18:46:03+03:00

Victoriabank, cu grija pentru clienti – senzor de masurare a calitatii aerului, instalat la sediul central

La sediul central al Victoriabank, localizat pe strada 31 august 1989, nr. 141, a fost instalat primul dispozitiv smart pentru monitorizarea non stop a calitatii aerului
Поделиться:
Victoriabank.Victoriabank.
Изменить размер текста:

La sediul central al Victoriabank, localizat pe strada 31 august 1989, nr. 141, a fost instalat primul dispozitiv smart (de tip open source) pentru monitorizarea non stop a calitatii aerului.

Senzorul are capacitatea de a masura parametri precum: temperatura, umiditatea aerului, presiunea atmosferica, nivelul de zgomot si particulele in suspensie (PM10 SI PM2.5).

Particulele in suspensie (PM10 SI PM2.5) reprezinta un amestec complex de particule foarte mici si picaturi de lichid. Dimensiunea particulelor este direct legata de potentialul de a cauza efecte. O problema importanta o reprezinta particulele cu diametrul aerodinamic mai mic de 10 micrometri, care trec prin nas si gat si patrund in alveolele pulmonare provocand inflamatii si intoxicari.

Victoriabank.

Victoriabank.

Datele se actualizeaza cu o frecventa de 2,5 minute si sunt furnizate in timp real pe un portal web, de tip open source utilizat in întreaga Europa, cu posibilitatea de fi accesate de toti doritorii, oricand.

Victoriabank.

Victoriabank.

„Poluantii din aer sunt cauza principala a incalzirii globale si a gener rii afectiunilor respiratorii. Este important sa monitorizam nivelul calitatii aerului, pentru a intreprinde actiuni de diminuare a poluarii acestuia. Senzorul instalat in incinta oficiului central de la Victoriabank se inscrie in seria de actiuni, organizate de banca, intru contribuirea protectiei mediului natural si a incurajarii unui mod de viata sanatos” – a declarat Bogdan Plesuvescu, Presedintele Comitetului de Directie al Victoriabank.

Подпишитесь на новости:
 
Читайте также