2019-04-02T14:37:58+03:00

Padurea Victoriabank 1.0 – misiune indeplinita

In ultimul weekend din martie, chiar in ajunul Orei P mantului, Victoriabank a impadurit o zona din comuna Budesti cu 1 100 de puieti de diverse specii.
Поделиться:
Комментарии: comments2
Фото: VictoriabankФото: Victoriabank
Изменить размер текста:

Peste 400 de angajati ai Victoriabank, rude si prieteni ai acestora, dar si angajatii altor companii precum: BT Leasing Moldova i Proimobil.md au plantat, umar la umar: nuci, tei, ciresi, frasini, malini, cu sprijinul celor de la verde.md.

„In primul rand, aceasta este o initiativa de responsabilizare a angajatilor nostri, a societatii in care traim. Este important s fim responsabili atunci când consumam hartie, apa, curent electric, sa ne gandim i la cat de greu cresc acesti copaci si cat de greu este sa participi intr-un proiect in care trebuie sa depui chiar tu efortul pentru a face lucrurile „verzi”. Noi credem ca, odata cu participarea noastra la o astfel de campanie , de a crea prima padure Victoriabank, vor fi si altii care ne vor urma exemplul si vom ajunge sa avem un numar cat mai mare de copaci pe cap de locuitor in Moldova. Denumirea parcului este imprumutata din practica pe care o are actionarul nostru Banca Transilvania in Romania. La ei acest proiect are deja 5 ani, deci au ajuns la versiunea Padurea Transilvania 5.0. Noi suntem la prima experienta, deci este padurea 1.0. Felicitari celor de la verde.md pentru ceea ce au facut ei pana acum pentru ecologizare si pentru impadurire. Ne-a facut o mare placere ca au fost de acord sa ni se alature în acest parteneriat”- a declarat Bogdan Plesuvescu, CEO Victoriabank.

Toate persoanele, participante la plantarea P durii Victoriabank s-au aratat multumite ca au putut contribui la înverzirea regiunii Budesti, ce nu va fi unica zona impadurita de „Prima banca din Moldova”. Acum, acolo unde se obisnuiau s se arunce deseuri, va rasari o padure!

Initiativa lansata de banca se înscrie în seria de actiuni, organizate de Victoriabank, întru contribuirea protectiei mediului natural si a incurajarii voluntariatului.

Это полезно знать

Подпишитесь на новости: