2019-05-15T12:27:14+03:00

Victoriabank lanseaz Pachetul Nelimitat destinat IMM-urilor

Noua facilitate reprezinta un sprijin in plus al bancii pentru antreprenorii din Republica Moldova
Поделиться:
VictoriabankVictoriabank
Изменить размер текста:

O noutate pentru piata bancara din Moldova - clientii IMM de la Victoriabank se pot bucura, incepand cu 15 mai, curent, de un produs nou – „Pachetul Nelimitat”, care inseamna un cont curent cu operatiuni nelimitate in reteaua Victoriabank la pret fix.

Noua facilitate reprezinta un sprijin in plus al bancii pentru antreprenorii din Republica Moldova.

Pachetul se activeaza pentru o perioada nedeterminata, la un pret de doar 119 lei/luna, fara costuri aditionale pentru platile initiate sau primite in reteaua Victoriabank si include urmatoarele servicii si produse:

Deschiderea si deservirea conturilor în cadrul Victoriabank;

Conectarea si utilizarea sistemului de deservire la distanta – VB24 Business;

Executarea ordinelor de plata intrabancare in MDL in favoarea Persoanelor Juridice, prin intermediul sistemului de deservire la distanta (VB24 Business);

Emiterea cardurilor Business în MDL;

Deservirea lunara a cardurilor Business in MDL;

Transferul salariilor pe carduri salariale in cadrul Proiectului de salarizare;

Transferul tichetelor de masa pe carduri VB Lunch;

Executarea operatiunilor de conversie a valutelor.

Daca pana acum notiunea de „Nelimitat” se adresa la pachetele de Internet sau de telefonie mobila, acum, Victoriabank e prima care lanseaza „Nelimitatul” în banking. Produsul similar de la Banca Transilvania a scris istorie in piata bancara din Romania, iar noi, bazandu-ne pe experienta grupului, tindem sa obtinem rezultate la fel de bune în banking-ul din Moldova.

Apartenenta Victoriabank la cel mai mare grup financiar din Romania reprezinta o adevarata forta si un sprijin real pentru Victoriabank, care este indreptata in aceeasi directie, de a deveni banca numarul unu pentru IMM-uri, cum este Banca Transilvania in Romania. De la intrarea BT in actionariatul Victoriabank, in 2018, unul dintre obiectivele principale a devenit replicarea modelului de business al grupului, iar la doar un an de la aceasta au aparut primele roade.

In octombrie 2018, Victoriabank a lansat primul produs destinat companiilor, replicat de la BT, „Contul Primul An Gratuit” (CPAG). Daca CPAG este un pachet prin care firmele nou inregistrate din tara beneficiaza de gratuitati bancare in primele 12 luni de existenta, atunci, Pachetul Nelimitat este destinat IMM-urilor de orice vechime si vine ca o continuitate a pachetului Contul Primul An Gratuit.

In aprilie, curent, Victoriabank sprijinita de actionarul sau majoritar Banca Transilvania, a acordat primul credit sindicalizat transfrontalier Romania – Republica Moldova, in valoare de 21 de milioane euro, centrului comercial Shopping MallDova, dezvoltat de Lemi Invest S.A., iar doar la cateva zile de la aceasta tranzactie Victoriabank a primit un imprumut in valoare de 5 milioane de Euro din partea BERD si UE, finantare destinata investitiilor pentru imbunatatirea proceselor de productie si a calitatii produselor afacerilor din Moldova.

In plus, Victoriabank a lansat, recent un program de dezvoltare personala si profesionala, destinat antreprenorilor - Victoriabank Club, ce inseamna traininguri, conferinte, consultanta si networking, inca un beneficiu oferit de banca oamenilor de afaceri din Moldova.

Banca Transilvania & Victoriabank

Banca Transilvania este cel mai mare grup financiar din Romania, cu peste 3 milioane de clienti, aproximativ 10.000 de angajati, aproape 30.000 de actionari si peste 500 de sedii. BT este singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018 si 2019, realizat de Brand Finance.

Victoriabank este in top trei cele mai mari banci din Republica Moldova, cu peste 620.000 de clienti, 100 de sedii si 1.300 de angajati. Este prima institutie bancara comerciala infiintata in Republica Moldova, in anul 1989. Ca actionari si parteneri strategici la Victoriabank, Banca Transilvania si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare doresc sa contribuie la continuarea cresterii Victoriabank si la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

Это полезно знать

Подпишитесь на новости: