2019-11-12T14:41:50+03:00

Victoriabank – mandru partener al Galei Generozitatii 2019

Pentru al cincilea an consecutiv, Victoriabank se alatura Galei Generozitatii, in calitate de partener principal
Поделиться:
Pentru al cincilea an consecutiv, Victoriabank se alatura Galei Generozitatii, in calitate de partener principalPentru al cincilea an consecutiv, Victoriabank se alatura Galei Generozitatii, in calitate de partener principal
Изменить размер текста:

Pentru al cincilea an consecutiv, Victoriabank se alatura Galei Generozitatii, in calitate de partener principal, un eveniment, deja consacrat, al organizatiei CCF (Copil, Comunitate Familie) Moldova, reprezentant HHC (Hope and Homes for Children) Marea Britanie si patronul organizatiei - Valentina Nafornita.

Renumita soprana de la Opera de Stat din Viena, care a cucerit cu vocea sa o lume intreaga, va evolua, in 17 noiembrie, pe scena Palatului Republicii, alaturi de alte talente deosebite, precum: Trupa Brio Sonores, Moldovan National Youth Orchestra condusa de Daniel Jinga, Elena Radu si trupa Bravissimo Romania, intru sustinerea celor mai vulnerabili copii din Moldova.

De 15 ani, CCF/ HHC Moldova este alaturi de copii din ara noastra. Aceasta a ajutat peste 4800 copii, unii dintre ei revenind in medii familiale, parasind pentru totdeauna institutiile (internatele si casele de copii), altii primind sprijin calificat pentru a ramane alaturi de parintii lor.

Sustinerea unui astfel de eveniment, reprezinta inca una dintre actiunile de responsabilitate sociala corporativa a Victoriabank, care este onorata sa celebreze generozitatea si darnicia umana. Banca doreste sa contribuie in continuare la indeplinirea misiunii nobile a organizatiei – „O casa si o familie pentru fiecare copil” si sa ajute ca viata copiilor, aflati in diverse riscuri sa apuce o alta cale, spre familie, dragoste si caldura parinteasca.

Это полезно знать

Подпишитесь на новости: