2019-11-26T14:12:45+03:00

O noua editie Victoriabank CLUB | Consumer Trends Masterclass

In 5 decembrie, incepand cu ora 15:00, te asteptam la Tekwill unde va avea loc o noua editie Victoriabank CLUB
Поделиться:
In 5 decembrie, incepand cu ora 15:00, te asteptam la Tekwill unde va avea loc o noua editie Victoriabank CLUBIn 5 decembrie, incepand cu ora 15:00, te asteptam la Tekwill unde va avea loc o noua editie Victoriabank CLUB
Изменить размер текста:

In 5 decembrie, incepand cu ora 15:00, te asteptam la Tekwill unde va avea loc o noua editie Victoriabank CLUB, Consumer Trends Masterclass - Cum putem raspunde nevoilor viitoare ale consumatorilor? un curs gratuit sustinut de Diana Stafie.

Suntem martorii unor vremuri cu schimbari exponentiale, de la tehnologie la schimbarea fortelor economice, de la globalizare la urbanizare accelerata. Toti acesti factori de schimbare produc disruptii majore in multe industrii si influenteaza semnificativ comportamentele consumatorilor. Tendintele de consum ne vorbesc despre valorile si nevoile de baza care atrag un consumator catre un anumit produs sau serviciu sau care il fac sa le respinga. Iar cunoasterea si intelegerea tendintelor de consum ajuta organizatiile sa se pregateasca pentru viitor.

In cadrul cursului vei afla despre:

1. Ce este un trend de consum?

2. Care sunt trendurile de consum relevante uitand-ne spre 2020.

3. Exemple de inovatii care definesc aceste trenduri.

4. Care sunt asteptarile consumatorului viitorului?

Speakerul evenimentului, Diana Stafie este cofondator futureStation si consultant de strategie pe termen lung (Foresight). Expertiza Dianei consta in identificarea si analiza de tendinte, dezvoltarea de scenarii de business de viitor si planificare strategica. Diana face parte din cohorta 2019 a programului comisionat de European Comision – International Certified Future Strategist. Este Global Ambassador in cadrul comunitatii de Global Scanning a Institute for Future Studies din Copenhaga. Este de asemenea membra asociata a World Future Studies Federations si parte a Association for Professional Futurists. Anterior, a lucrat in consultanta atât in cadrul Big4 (Ernst&Young, Romania) cat si intr-un mediu international (Royal DSM, Olanda).

Victoriabank CLUB, o initiativa a Bancii Transilvania si Victoriabank, lansata in aprilie 2019, prin care se ofera, comunitatii de antreprenori din Republica Moldova, accesul la un cadru de informare si educatie antreprenoriala, urmarind organizarea constanta de training-uri, workshop-uri, webinarii, seminarii si conferinte business.

Это полезно знать!

Подпишитесь на новости: