Экономика

McDonald’s – partenerul proiectului VB Lunch

Tichetele de masa electronice VB Lunch reprezinta un instrument modern si comod de plata a produselor alimentare
McDonald’s – partenerul proiectului VB Lunch

McDonald’s – partenerul proiectului VB Lunch

Inca un comerciant intra pe lista acceptanta a tichetelor de masa electronice VB Lunch. De aceasta data este vorba de lantul de restaurante de tip fast food – McDonald’s

Acum, cei circa 18 000 de detinatori ai cardurilor de masa marca Victoriabank isi pot petrece lunch-ul gustand dintr-un hamburger delicios sau savurand din renumita bautura pe baza de lapte, Royal Milkshake.

Lista comercian ilor VB Lunch este in continua extindere. Din iulie 2018, de cand a fost dat start proiectului, au fost incheiate contracte cu peste 100 de companii din intreaga tara, precum: METRO, Linella, Fidesco, Dulcinella, Supermarket Nr.1, iar incepand cu septembrie 2019 lista include si renumitul lant german de hipermarketuri – Kaufland.

Tichetele de masa electronice VB Lunch reprezinta un instrument modern si comod de plata a produselor alimentare, atat în magazinele cat si in restaurantele din tara. Tehnologia contactless, cu care sunt dotate aceste carduri, permite utilizatorilor efectuarea rapida a cumparaturilor, economisindu-le timpul, iar posibilitatea monitorizarii operatiunilor si a soldului prin intermediul canalelor de deservire la distanta VB24 Web, VB24 Mobile si VB24 ATM le faciliteaza procesul de gestionare a banilor de pe card.