2020-01-20T14:41:38+03:00

Alege codul PIN pe care ti-l doresti! Simplu, Rapid si gratuit!

Victoriabank modifica tehnologia eliberarii PIN-codului pentru detinatorii sai de carduri
Поделиться:
Victoriabank modifica tehnologia eliberarii PIN-codului pentru detinatorii sai de carduriVictoriabank modifica tehnologia eliberarii PIN-codului pentru detinatorii sai de carduri
Изменить размер текста:

Incepand cu 20.01.2020, Victoriabank modifica tehnologia eliberarii PIN-codului pentru detinatorii sai de carduri. Acum, in locul plicului cu PIN-cod, in momentul deschiderii cardului, clientii vor primi un PIN-cod temporar (E-PIN), sub forma de SMS, la numarul personal de telefon. Acesta se va inlocui, ulterior, cu unul personalizat, simplu, rapid si gratuit.

Noua procedura va micsora considerabil timpii de asteptare a clientilor, care nu vor fi nevoiti sa mai astepte eliberarea PIN-ului la alt ghiseu, cum o faceau pana acum. Totodata, procedura va permite clientului sa-si seteze PIN-ul personal, o combinatie din 4 cifre, care va putea fi memorizata mai u or.

PIN codul permanent poate fi setat exclusiv la bancomatele Victoriabank sau la POS-terminalele din unitatile Victoriabank, prin introducerea codului din SMS (E-PIN). Utilizarea cardului pana la setarea PIN-ului permanent nu este posibila.

Clientii deja existenti, detinatori de carduri, au si ei posibilitatea modificarii gratuite a PIN-ului, prin intermediul oricarui bancomat Victoriabank.

Daca, in momentul setarii PIN-codului permanent prin intermediul unui bancomat, clientul introduce de 3 ori gresit codul din SMS (E-PIN), setarea va putea fi realizata doar la POS-terminalele din unitatile Victoriabank, prezentand actul de identitate si cardul primit

Instructiunea de setare E-PIN.

Instructiunea de setare E-PIN

Instructiunea de setare E-PIN

Это полезно знать

Подпишитесь на новости: