2020-01-23T14:35:24+03:00

Victoriabank - cel mai recunoscut brand bancar din Moldova

Victoriabank a luat trofeul pentru cel mai recunoscut brand din Moldova la categoria banci
Поделиться:
VictoriabankVictoriabank
Изменить размер текста:

In cadrul celei de-a 4 editii a celui mai mare eveniment din domeniul marcilor comerciale - NOTORIUM AWARDS 2019, Victoriabank a luat trofeul pentru cel mai recunoscut brand din Moldova la categoria banci.

La acest concurs national au participat circa 4000 de marci comerciale, nominalizate la 45 de categorii si aproximativ 150 de subcategorii de produse si servicii.

Timp de 33 de zile, publicul a avut posibilitatea sa voteze, in regim online, brandul preferat. Astfel, in urma votingului, Victoriabank a fost aleasa de cei mai multi utilizatori, ca fiind cel mai recunoscut brand bancar din Republica Moldova.

Trofeul reflecta aprecierea reputatiei companiei si simbolizeaza succesul si realizarile intregii echipe Victoriabank. Acesta vine sa confirme, in plus, calitatea produselor si serviciilor Victoriabank si increderea de care se bucura banca din partea consumatorului.

Din decembrie 2019, banca are o noua identitate de brand ce are scopul de a reda energia si caracterul modern al brandului si de a sustine transformarea catre cultura Banca Transilvania, care din ianuarie 2018, a devenit alaturi de BERD, actionar majoritar al Victoriabank.

Это полезно знать

Подпишитесь на новости: