2020-02-20T14:24:52+03:00

Garmin Pay a devenit disponibil pentru cardurile Mastercard de la Victoriabank

Поделиться:
VictoriabankVictoriabank
Изменить размер текста:

Garmin Pay a devenit disponibil pentru detinatorii de carduri Mastercard de la Victoriabank, o solutie simpla si comoda de plata a bunurilor, contactless prin intermediul ceasurilor Garmin.

In decembrie, anul trecut, Victoriabank alaturi de Garmin a lansat inca o noutate pe piata bancara din Republica Moldova – serviciul Garmin Pay. Astfel, Victoriabank a devenit prima si continue sa fie unica banca din Moldova care pune la dispozitia clientilor sai serviciul de plati contactless cu ceasurile marca Garmin.

De acum inainte,detinatorii de carduri Mastercard de la Victoriabank vor putea accesa simplu i rapid Garmin Pay, prin ceasul Garmin compatibil cu functionalitatea, achitand cumparaturile oriunde platile contactless sunt posibile.

Victoriabank si Mastercard se bucura de un parteneriat fructuos, care a inceput inca in 2001. Timp de 19 ani de colaborare au reusit impreuns sa-si bucure clientii - detinatori de carduri cu produse noi si inovatoare care tind sa le simplifice viata si sa le economiseasca timpul.

Inainte de a realiza prima tranzac ie prin Garmin Pay, utilizatorii trebuie sa adauge cardul de la Victoriabank la portmoneul virtual din aplicatia mobila Garmin Connect ™. Pentru a realiza achitarea, utilizatorul trebuie sa introduca parola, sa aleaga cardul de pe care doreste sa realizeze cumparatura si apoi doar sa apropie ceasul de terminalul de plata. Atat de simplu!

Serviciul Garmin Pay este sigur si protejeaza datele cardului, generand coduri unice pentru fiecare tranzactie în parte. Numarul cardului nu este salvat in dispozitiv, pe serverele Garmin sau ale comercintilor la care sunt efectute achitarile cu ceasul.

Victoriabank este in topul celor mai mari banci din Republica Moldova, cu peste 260.000 de clienti activi, 100 de sedii pe intreg teritoriul tarii i circa1 100 de angajati. In prezent, aceasta ofera o gama larga de produse si servicii, dedicate atat persoanelor fizice cat i IMM-urilor, clientilor Medii si Mari Corporativi, prin diverse canale de distributie: unitati bancare, ATM-uri si POS-terminale, dar si online banking (VB24). Crearea unui banking cu valoare adaugata, imprumuturile oferite comunitatii, implicarea echipei in diverse activitati de voluntariat si de caritate fac parte din politica de responsabilitate corporativa a Victoriabank. Banca a investit si continu sa investeasca in tehnologii, ce creeaza o experienta „user-friendly” si ofera clientilor sai cele mai moderne oportunitati bancare.

Mastercard este o companie internationala de tehnologie din industria platilor. Obiectivul principal al companiei este crearea unei economii digitale prin introducerea modalitatilor inovatoare de efectuare securizata, simpla i smart a tranzactiilor. Prin intermediul unor retele si date securizate, produsele si solutiile Mastercard ajuta oamenii, institutiile financiare, afacerile si guvernele sa-si atinga potentialul maxim. Compania este prezenta in peste 210 tari si viseaza la o lume durabila cu oportunitati egale pentru toti.

Garmin. Proiectat sa dureze. Timp de decenii, Garmin a fost pionier in noile dispozitive si aplicatii wireless de navigatie GPS care sunt concepute pentru persoanele care au un stil de viata activ. Garmin este prezent in cinci piete primare, auto, aviatie, fitness, activitati marine si recreere in aer liber.

Это полезно знать

Подпишитесь на новости: