2020-03-19T13:23:05+03:00

Masurile anuntate de Victoriabank pentru clientii persoane fizice cu unele tipuri de credite de nevoi personale si imobiliare

Victoriabank, in cei 30 de ani de existenta, a actionat mereu ca un cetatean responsabil si a fost intotdeauna alaturi de clientii sai in perioade dificile
Поделиться:
VictoriabankVictoriabank
Изменить размер текста:

Recent, pandemia COVID-19 a adus provocari cu care nu ne-am mai confruntat, atat la nivel individual, cat si in randul institutiilor.

Victoriabank, in cei 30 de ani de existenta, a actionat mereu ca un cetatean responsabil si a fost intotdeauna alaturi de clientii sai in perioade dificile.

Intelegem ca, in actualul contextul generat de pandemia COVID-19 ne confruntam cu nesiguranta, anixetati si chiar dificultati financiare. De aceea anuntam urmatoarele masuri:

- Pentru clientii persoane fizice cu credite de nevoi persoane si imobiliare care sunt afectati in mod tranzitoriu de pandemia COVID-19 si care solicita in mod direct masuri de sprijin, putem aplica amanarea platii ratelor pana la 3 luni.

- Pentru clientii persoane fizice care resimt un impact direct si de durata prin circumstante cu pierderea locului de munca sau probleme de sanatate, vom proceda ca intotdeauna in astfel de situatii, cu grija si responsabilitate, incercand sa gasim pentru fiecare caz in parte solutia potrivita reesalonarii creditului.

Astfel, clientii bancii, contractanti ai creditelor la conturi curente: Credit de Consum Garantat, Credit de Consum Negarantat, Credit Imobiliar, Prima Casa, Credit Renaissance City, Credit Auto, vor avea posibilitatea de a amana platile aferente creditelor, la solicitare.

Ce presupune amanare platii ratelor?

Amanarea ratelor aferente creditului pana la 3 luni inseamna redistribuirea acestora pentru restul perioadei de creditare, incepand din iunie si pana la scadenta, majorandu-se astfel transa lunara de plata. Scadenta finala nu va fi modificata si nu se va aplica vreun comision de modificare a conditiilor contractuale.

Amanarea tuturor sumelor de plata se va efectua pana la data de 31.05.2020. Rambursarile pentru aceste luni vor incepe cu luna iunie 2020. De amanare pot beneficia doar clienti ale caror credite nu inregistreaza restante mai mari de 30 de zile, inclusiv la data cererii.

Cum poate fi depusa cererea de amanare a ratelor creditului?

Clientii Victoriabank pot depune o cerere de amanare a creditului prin 2 modalitati:

Fara prezenta la banca. Prin e-mail Clientii care sunt in carantina, autoizolare sau din alte motive nu pot sa se prezinte la unitatile bancii, pot transmite cererea la adresa de email - AmanarePlati.Credite@vb.md.

Cu prezenta la unitatile bancii. Clientul poate completa cererea la orice unitate bancara Victoriabank, prezentand buletinul de identitate.

Decizia bancii cu referire la amanarea platii creditului va fi comunicata clientului prin e-mail in aproximativ 3 zile de la data depunerii cererii, la care va fi atasat si noul grafic de rambursare a creditului.

Cererea de amanare a ratelor creditului poate fi descarcata de pe pagina web a bancii.

Amintim ca, anterior, Victoriabank a extins si perioada de gratie pana in luna mai pentru cardurile de credit Victoriabank (STAR Card, Revolving i Premium). Astfel, clientii detinatori de carduri de credit de la Victoriabank au fost scutiti de obligatia de plata in lunile martie si aprilie. Prima obligatie de plata fiind impusa intre 1 - 25 mai 2020.

O alta masura luata de Victoriabank ce vine in ajutorul clientilor sai, in aceasta perioada de impas, este aplicarea tarifelor preferentiale pentru persoanele juridice la executarea ordinelor de plata in moneda nationala prin sistemul de deservire la distanta VB24 Business.

Подпишитесь на новости: