2020-03-24T17:00:05+03:00

Western Union lanseaza in parteneriat cu Victoriabank prima platforma online de transferuri internationale

Una dintre bancile de top din Republica Moldova, a lansat o platforma de transferuri de bani online, disponibila 24/7
Поделиться:
Western Union, lider in remiteri de bani, in colaborare cu Victoriabank.Western Union, lider in remiteri de bani, in colaborare cu Victoriabank.
Изменить размер текста:

Western Union, lider in remiteri de bani, in colaborare cu Victoriabank, una dintre bancile de top din Republica Moldova, a lansat o platforma de transferuri de bani online, disponibila 24/7, www.westernunion.com/md, pentru clientii sai din intreaga lume.

Clientii din Moldova au acum o modalitate comoda si rapida de expediere a banilor in orice colt al lumii, online, de pe orice card de debit sau de credit emis in Moldova. Totodata, expeditorii pot initia transferul online, ca mai apoi sa-l finalizeze in orice reprezentanta Western Union. Fondurile pot fi ridicate la oricare din sutele de mii de locatii ale unitatilor Western Union in peste 200 de tari si regiuni din lume.

„Acceleram prezenta noastra digitala pentru a reflecta amprenta emblematica a Western Union în vanzari la nivel global si local, pentru a oferi clientilor posibilitatea de alegere intre mai multe canale de deservire ce corespund nevoilor lor de transfer de bani”, a declarat Gabriel Sorbo, Vicepresedinte regional, Europa de Sud la Western Union. „In parteneriat cu Victoriabank, suntem incantati sa oferim clientilor din Moldova acces la serviciile digitale ale Western Union, permitandu-le sa transfere banii usor si rapid in doar cateva clicuri sau glisari.”

„Ne bucuram ca suntem prima banca din Moldova care colaboreaza cu Western Union la un astfel de proiect, care ofera clientilor sai servicii digitale pentru transferurile internationale de bani. Scopul nostru comun este de a oferi cele mai calitative servicii posibile si de a crea mai multe oportunitati pentru clientii nostri. Banca a investit si va continua sa investeasca in tehnologii superioara ce creeaza o experienta user-friendly si ofera clientului cele mai moderne facilitati bancare. Acest serviciu se refera la dezvoltarea de noi modalitati de a trimite bani si de a raspunde nevoilor actuale ale clientilor” a declarat Vladimir Stovbun, Director Departamentul Retail, Victoriabank.

Western Union este prezent pe piata din Republica Moldova din 1994.

Ghid de utilizare:

In conformitate cu reglementarile locale, inainte de prima utilizare a platformei, clientii trebuie sa se inregistreze pe www.westernunion.com/md, apoi sa se identifice folosind un numar de telefon moldovenesc si sa prezinte date din buletinul de identitate sau din pasaportul valabil. In cazul in care tranzactia depaseste limita de 20.000 MDL, este necesara identificarea clientului prin prezentarea la orice unitate Victoriabank. Dupa indeplinirea tuturor pasilor, clientii vor primi o notificare SMS de confirmare a inregistrarii pe platforma.

Pe langa comoditatea si rapiditatea de a transfera bani oricând si oriunde in lume, site-ul furnizeaz date privind ratele de schimb valutar i comisioane, ofer posibilitatea de a urm ri statutul tranzac iei online i de a vizualiza tranzac ii anterioare sau în a teptare.

Odat ce înregistrare a decurs cu succes, clientul poate ini ia transferul, introducând datele destinatarului. Dupa finalizarea tranzactiei clientul va primi un mesaj de confirmare a tranzactiei ce va contine numarul de urmarire a transferului (MTCN). Acesta va permite utilizatorului sa monitorizeze etapele transferului. Atentie! Numarul de urmarire nu poate fi expediat decat destinatarului transferului. Pentru comoditate, orice utilizator are posibilitate sa salveze detaliile tranzactiei ca pe un sablon, pentru transferuri ulterioare.

Pentru mai multe informatii, clientii sunt invitati la orice unitate Victoriabank, pot telefona la 022 57 61 40, sau pot expedia un mesaj la adresa de e-mail: westernunion@vb.md.

Western Union este lider global in transferuri internationale. Platforma omnichannel creata de compania de remiteri de bani conecteaz lumile digitale si fizice si face posibila consumatorilor si intreprinderilor expedierea si primirea banilor rapid, usor si sigur. Re eaua Western Union numara peste 550.000 de unitati in peste 200 de tari si teritorii, cu capacitatea de a trimite bani catre miliarde de conturi. In plus, westernunion.com, canalul cu cea mai rapida crestere in 2018, este disponibil in 75 de tari. Odata cu extinderea globala, Western Union ofera posibilitatea de transferare a banilor ce permite incluziunea financiara si sprijina cresterea economica. Pentru mai multe informatii, accesati www.westernunion.com.

Victoriabank este in topul celor mai mari banci din Republica Moldova, cu peste 260.000 de clienti activi, peste 100 de sedii pe intreg teritoriul tarii si circa 1 100 de angajati. Este prima institutie bancara comerciala infiintata in Moldova, in anul 1989.

In prezent, aceasta ofera o gama larga de produse si servicii, dedicate atat persoanelor fizice cat si IMM-urilor, clientilor Medii i Mari Corporativi, prin diverse canale de distributie: unitati bancare, ATM-uri si POS-terminale, dar si online banking (VB24). Crearea unui banking cu valoare adaugata, imprumuturile oferite comunitatii, implicarea echipei in diverse activitati de voluntariat si de caritate fac parte din politica de responsabilitate corporativa a Victoriabank. Banca a investit si continua sa investeasca in tehnologii, ce creeaza o experienta „user-friendly” si ofera clientilor sai cele mai moderne oportunitati bancare.

La inceputul anului 2018, Victoriabank a devenit parte a celui mai mare grup financiar din Româania - Banca Transilvania. Aderarea Victoriabank la Grupul Financiar - Banca Transilvania a marcat inceputul unui nou capitol in dezvoltarea mediului bancar si de afaceri al Republicii Moldova.

Еще больше новостей - на нашем Телеграм-канале!

Подпишитесь на новости: