2020-05-15T17:17:39+03:00

Transferul de la Victoriabank catre Banca Transilvania la doar 5 EURO, indiferent de suma transferata

Victoriabank vine si mai aproape de clientii sai prin micsorarea comisioanelor pentru transferurile si decontarile operatiunilor in valuta straina, stabilind un comision unic
Поделиться:
Un nou comision fix pentru transferurile efectuate din conturile deschise la Victoriabank. Foto Victoriabank.Un nou comision fix pentru transferurile efectuate din conturile deschise la Victoriabank. Foto Victoriabank.
Изменить размер текста:

Victoriabank vine si mai aproape de clientii sai prin micsorarea comisioanelor pentru transferurile si decontarile operatiunilor in valuta straina, stabilind un comision unic.

Astfel, incepand cu 4 mai, curent, clientii Victoriabank beneficiaza de un nou comision fix pentru transferurile efectuate din conturile deschise la Victoriabank catre Banca Transilvania din Romania, in valoare de doar 5 EUR/tranzactie, indiferent de suma transferata, ceea ce reprezinta o valoare de 2 ori mai mica fata de comisionul de pana acum, perceput pentru astfel de transfer.

Executarea transferurilor in favoarea clientilor care au un cont deschis in Banca Transilvania, cu un comision de 5 EUR, este valabila pentru urmatoarele valute: EUR, RON, USD, CHF si GBP.

Comisionul se va percepe din contul ordonatorului in valuta aferenta transferului pentru fiecare operatiune. La executarea operatiunii nu se va percepe comisionul bancii corespondente si comisionul pentru mesaje SWIFT.

Serviciul de transfer, cu un comision fix de 5 EUR, se adreseaza tuturor categoriilor de clienti Victoriabank - persoane fizice si persoane juridice. Pentru a beneficia de acesta atat platitorul, cat i beneficiarul trebuie sa aiba un cont deschis la una din bancile participante.

In plus, transferul este mai rapid, deoarece nu necesita intermedierea unei banci corespondente, iar banii ajung direct in contul beneficiarului, deschis la Banca Transilvania, Romania.

Tot incepand cu 4 mai, Victoriabank nu mai percepe comision pentru clientii, persoane fizice, care primesc transferuri din strainatate la contul curent sau de depozit. Astfel, inregistrarea sumelor transferate în cont prin virament devine GRATUITA, atat pentru sumele provenite din cadrul bancii, cat si din afara bancii, cu exceptia incasarilor pe contul de card.

Noile tarife pot fi accesate pe acest link.

Это полезно знать

Еще больше новостей - на нашем Телеграм-канале!

Подпишитесь на новости: