2020-05-22T18:36:42+03:00

Un nou eveniment marca Victoriabank. Webinar: E-commerce din perspectiva post-pandemica

Acest webinar este pentru antreprenorii care doresc sa-si creasca afacerea si sa fie cu un pas inaintea concurentei, profitand de oportunitatile pe care comertul online le ofera
Поделиться:
Комментарии: comments1
Роман Штирбу.Роман Штирбу.
Изменить размер текста:

Cea mai mare provocare pentru un antreprenor este sa-si dezvolte business-ul, tinand piept unei concurente tot mai acerbe si in ciuda intreruperilor economice asociate cu pandemia coronavirusului.

Victoriabank CLUB si Roman Stirbu va invita la un webinar, care se va desfasura pe data de 27.05.2020 la ora 15.00. Acest webinar este pentru antreprenorii care doresc sa-si creasca afacerea si sa fie cu un pas inaintea concurentei, profitand de oportunitatile pe care comertul online le ofera.

Cui se adreseaza webinarul?

Iata principalele subiecte pe care le vom aborda:

Webinarul este gratuit, dar necesita inscriere.

Speaker: Roman Stirbu, CEO at SIMPALS, Certified ScrumMaster®. Simpals detine 20 de portaluri, dintre care 10 (999.md, point.md, afisha.md, sporter.md, price.md, job.m.m, achizitii.md, studii.md, play.md, forum.md) fiind in top 10 cele mai vizitate site-uri din Moldova. Platformele web Simpals sunt vizitate de aproximativ 1,3 milioane de vizitatori unici pe luna (peste 70% din toti utilizatorii de internet din Moldova).

Еще больше новостей - на нашем Телеграм-канале!

Подпишитесь на новости: