Экономика

Mega Promotie la Victoriabank pentru Creditele de consum negarantat

Victoriabank a pregatit o mega PROMOTIE
Credit de consum negarantat de la Victoriabank

Credit de consum negarantat de la Victoriabank

Pentru toti clientii, care in perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020 vor Credit de consum negarantat de la Victoriabank

Prin urmare, acestia vor beneficia de urmatoarele conditii:

- rata dobanzii introductiva fixa de 7% valabila pana la 31 decembrie 2020

- din 1 ianuarie 2021, rata dobanzii va fi calculata in functie de indicele de referinta stabilit de BNM, marja fiind de 11%.

Toti cei interesati de oferta pot obtine un credit simplu si rapid, solicitandu-l online sau vizitand orice unitate Victoriabank pentru o consultatie cu un specialist in creditare.

Victoriabank are o veste buna si pentru clientii care au contractat credite a caror dobanda este calculata in functie de indicele de referinta BNM + marja bancii – in urmatoarele 6 luni, povara ratelor la credit devine mai mica.

Incepand cu 1 iulie 2020, indicele de referinta BNM se micsoreaza cu 1,75% si va constitui 4%. Prin urmare, toti clientii bancii, persoane fizice, care au contractat credite cu calculul dobanzii in functie de indicele Bancii Nationale + marja bancii, acum se bucura de micsorarea transei lunare pana la sfarsitul anului 2020.

Exemplu de calcul

Un client care a contractat in ianuarie 2020 un credit imobiliar in suma de 500 mii lei, cu plata lunara de 4,996.91 Lei, din iulie va avea de achitat 4,505.55 Lei. Economia lunara va constitui 491.36 Lei.

Conditiile de pret valabile din 1 iulie 2020 pot fi consultate aici.

это полезно знать