Экономика

Cash by Code – inca o inovatie digitala la Victoriabank

Incepand cu 15 septembrie, a.c., Victoriabank lanseaza un nou serviciu – Cash by Code.
Cash by Code – inca o inovatie digitala la Victoriabank. Photo: VictoriaBank

Cash by Code – inca o inovatie digitala la Victoriabank. Photo: VictoriaBank

Noua functionalitate va permite retragerea numerarului la bancomatele bancii fara prezenta cardului, in doar cateva secunde.

Procedura este foarte simpla si consta din 5 pasi:

1. Clientul acceseaza aplicatia mobila VB24 Mobile sau aplicatia web, VB24 Web;

2. Alege optiunea Generare CashCode si introduce suma ce se doreste a fi extrasa si numarul de telefon mobil al beneficiarului (care poate fi atat posesorul cardului cat si o alta persoana);

3. Confirma operatiunea, prin codul SMS venit la numarul detinatorului de card;

4. Din motive de securitate, sistemul va genera un cod unic de 5 cifre care va aparea in fereastra din aplicatia mobila sau web, cealalta parte a codului, tot de 5 cifre, va fi expediata pe numarul de telefon introdus la pasul 2.

5. La ridicarea banilor de la bancomatul Victoriabank, va selecta optiunea Operatiuni fara card de pe ecran si va introduce secventa de 10 cifre.

„Suntem siguri ca functionalitatea noua, Cash by Code de la Victoriabank va fi inalt apreciata de utilizatorii serviciilor noastre digitale, mai ales in contextul pandemiei. Dorim sa le oferim clientilor cat mai multa mobilitate si libertatea de a accesa banii oriunde si oricand. Lansarea functionalitatii de retragere a banilor fara prezenta cardului este un pas inainte in digitalizarea serviciilor oferite de banca, iar acest lucru este indispensabil odata cu intensificarea comportamentului digital printre clientii bancii: 620.000 tranzactii web, peste 1 milion de tranzactii efectuate de pe dispozitivele mobile si +21.000 de utilizatori noi de aplicatii web si mobile banking, marca Victoriabank in primul semestru din 2020” – a declarat Vasile Donica, Vicepresedinte Victoriabank.

Codul este valid 24 de ore, timp in care utilizatorii aplicatiilor de online banking Victoriabank pot solicita anularea acestuia, in cazul in care doresc sa modifice suma operatiunii sau sa o anuleze definitiv.

Cash by Code este un cod unic, nu este posibila reutilizarea/reactivarea acestuia sau retragerea sumelor partiale utilizand acest cod.

Limita maxima a retragerilor de bani fara numerar per tranzactie este de 3 000 MDL. Sumele pot fi retrase doar in MDL, indiferent de valuta contului de card pe care se efectueaza operatiunea.

Banii pot fi ridicati la oricare din cele aproape 200 de ATM-uri ale bancii din toata tara, in doar cateva secunde.

Consulta Ghidul Utilizatorului aici .

это полезно знать